Välkommen till min hemsida som jag tillägnar fotografi. Här visar jag ett urval av mina bilder. Jag försöker hålla sidan så levande jag hinner, genom att lägga till nya bilder lite då och då. Så lägg gärna till min site bland dina favoriter och titta tillbaka ibland. Siten är gjord för skärminställningen 1024 x 768.

Du kommer att upptäcka att det inte finns så mycket berättande text, det är ett medvetet val från min sida eftersom tanken är att bilderna ska stå för sig själva. Men är det något du undrar så fråga gärna.

Här nedan ser du det första fotot jag har knäppt, det skedde när jag var några år gammal och blev buren av min far. Då råkade jag hitta en rolig knapp som jag tryckte på.

Klicka här om du villDetta blev resultatet Större Inte så tokigt, eller.....?Klicka här om du vill

Jag minns även fascinationen när jag som liten stod och hängde över framkallningskaret och i det dunkla ljuset såg hur bilderna växte fram. Jag antar att det var då grunden lades till det som senare utvecklades till dagens fotointresse. Eller snarare mitt bildintresse, eftersom det inte bara gäller den fotograferade bilden. 

Mitt motivval är ganska brett. Jag fotograferar det mesta, och eftersom jag bor i Stockholm så blir det förståss mest bilder från stan och närområdet.

Jag samlar även på vissa motiv t.ex. Stockholmsmiljöer som ska förändras, belysningar, dörrar och broar, för att när jag fått ihop tillräckligt kanske göra något av det.

Är även medlem i den eminenta bildgruppen Caxa, vi jobbar bl.a. med olika fotoprojekt och utställningar. Våra bilder pryder bl.a. en vägg i Farsta idrottshalls café, där vi kontinuerligt har visat skiftande utställningar sedan 1997.