Välkommen till min fotosida. Här visar jag ett urval av mina bilder. Jag försöker hålla sidan så levande jag hinner, men det kan tyvärr dröja ibland mellan uppdateringarna. Lägg gärna till min sida bland dina favoriter och titta tillbaka ibland.

Du kommer att upptäcka att det inte finns så mycket berättande text, det är ett medvetet val från min sida eftersom tanken är att bilderna ska stå för sig själva. Men är det något du undrar så fråga gärna.

Här nedan ser du det första fotot jag har knäppt, det skedde när jag var ett par år gammal och blev buren av min far. Då råkade jag hitta en rolig knapp som jag tryckte på.

Klicka på bilden för att se resultatet Större Inte så dåligt för en tvååring, eller.....?

Klicka här om du vill

Jag minns även fascinationen när jag som liten stod och hängde över framkallningskaret, när min pappa gjorde bilder, och i det dunkla ljuset såg hur bilderna växte fram. Jag antar att det var då grunden lades till det som senare utvecklades till dagens fotointresse. Eller snarare mitt bildintresse, eftersom det inte bara gäller den fotograferade bilden. 

Mitt motivval är ganska brett. Jag fotograferar det mesta, men eftersom jag bor i Stockholm så blir det förståss mest bilder från stan och närområdet.